Μπόρντερ κόλλευ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Mαθε περισσοτερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για μία απο της 3 ετήσιες συνδρομές του Pet Society.

Ευχαριστούμε
για τη συμμετοχή σας.
Επιστρόφη στο site

Το Μπόρντερ κόλλευ είναι συνήθως εξαιρετικά ενεργητικό, ακροβατικό και αθλητικό, που συχνά ανταγωνίζονται με μεγάλη επιτυχία τα σκυλιά αθλητικών επιδείξεων εκτός από την επιτυχία τους σαν τσοπανόσκυλα και αναφέρεται συχνά ως το πιο έξυπνο από όλα τα σκυλιά. Τον Ιανουάριο του 2011, ένα Μπόρντερ κόλλευ αναφέρθηκε ότι είχε μάθει 1.022 λέξεις και, κατά συνέπεια, εκτελούσε όλες αυτές τις λέξεις εντολές.Τα Μπόρντερ κόλλευ απαιτούν σημαντική καθημερινή σωματική άσκηση και ψυχική διέγερση. Αν ένα άτομο δεν είναι σε θέση να παρέχει στο σκυλί του την αφθονία της άσκησης και την ψυχική διέγερσηπου χρειάζεται καθημερινά, Μπόρντερ κόλλευ δεν είναι ο σκύλος που πρέπει για να διαλέξετε.
Το Μπόρντερ κόλλευ είναι μια έξυπνη φυλή, θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο έξυπνα σκυλια. Παρά το γεγονός ότι ο πρωταρχικός ρόλος του Μπόρντερ κόλλευ είναι τσοπανόσκυλο, τα σκυλιά αυτής της φυλής γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και ως κατοικίδια ζώα.

Το Μπόρντερ Κόλι είναι ένα μεσαίου μεγέθους αθλητικό σκυλί, που εκτράφηκε για εργασία. Τρομερά έξυπνα με μία έμφυτη τάση να δουλεύουν με ανθρώπους.
Ιατρικά: 

Σχαλιδωτική οστεοχονδρίτιδα, καταστροφή αμφιβληστροειδή, επιληψία, κώφωση.

Μέγεθος:

Περιποίηση:

Χρησιμότητα:

Εκπαίδευση:

Ιατρικά: