Ράτσες

Σκύλος της Χαβάη

Το Ηavanese είναι ένα μικρό σκυλί για οικογένεια, που απολαμβάνει να είναι μαζί της. Πολύ καλό με τα παιδιά, λατρεύει τις βόλτες στη θάλασσα και είναι πάντα χαρούμενο και έτοιμο για παιχνίδι. Η γούνα του είναι μεταξένια και τα χρώματά του ποικίλουν από άσπρο-μαύρο έως κανελί και καφέ. Χρειάζεται βούρτισμα για να μην δημιουργηθούν κόμποι στο τρίχωμά του και μια στις τόσες, μπάνιο με ουδέτερο σαμπουάν.

Αυτό το μικρόσωμο και τόσο χαριτωμένο σκυλί της Χαβάη, δεν αγαπήθηκε άδικα σε αυτό τον παράδεισο επί της γης. Χαρούμενο και ενεργητικό είναι η καλύτερη συντροφιά για τα παιδιά και στο σπίτι και στις εξορμήσεις στη θάλασσα.
Ιστορία: 

Τα μικρόσωμα φουντωτά αυτά σκυλιά τα Ηavanese, λένε πως ήρθαν στην Χαβάη από την Μάλτα. Αναγνωρισμένα από την λέσχη των φίλων των σκύλων της αμερικής και το εθνικό σκυλί της Χαβάη.

Ιατρικά: 

Λίγα προβλήματα ιατρικά σε αυτά τα σκυλιά, κυρίως στα μάτια τους και στα αυτιά τους, ωτίτιδες κλπ. Από την άλλη, είναι σκυλί που συνιστάται από ψυχιατρούς σαν σκυλί για θεραπεία δική μας, για ηρεμία και σαν αγχολυτικό.

Dogs 101: Havanese

Φιλικός με τα παιδιά: 
Μέγεθος: 
Τρίχωμα: 
Περιποίηση: 
Χρησιμότητα: 
Εκπαίδευση: 
Ιατρικά: 
Περιβάλλον: