Ράτσες

May 2013

Ράτσα σκύλου Μαστίνο Ναπολιτάνο

Μαστίνο Ναπολιτάνο

/ Neapolitan Mastiff

Η Neapolitan Mastiff, Ιταλικά Mastiff, είναι ένα αρχαίος στη ράτσα σκύλος. Αυτή η φυλή συχνά χρησιμοποιείται ως φύλακας και υπερασπιστής της οικογένειας και της ιδιοκτησίας λόγω των προστατευτικών ενστίκτων τους και της τρομακτική εμφάνισή τους.

Ράτσα σκύλου Αμερικανικό μπούλντογκ

Αμερικανικό μπούλντογκ

/ American bulldog

Το Αμερικάνικο Μπουλντόγκ έχει πιο ψηλά πόδια και μεγαλύτερη ευλυγισία από το αγγλικό μπουντόγκ και πιο μεγάλη ταχύτητα. Με ευρύ στέρνο και απεριόριστη αφοσίωση στο αφεντικό του, αυτό το μπούλντογκ έχει γράψει ιστορία στην αμερικανική γη. Ένας πραγματικός πρωταθλητής σε δύναμη, ευλυγισία, εξυπνάδα.

Σκύλος, ο καλύτερος και παντοτινός φίλος του ανθρώπου.

Ο μύθος λέει πως όταν ο θεός χώριζε τα ζώα από τον άνθρωπο με ένα δυνατό ποτάμι, ο σκύλος πήδηξε στο ποτάμι και στάθηκε δίπλα στον άνθρωπο. Ξεκινώντας από τα πρώτα κυνοειδή που πρώτα αυτά μας πλησίασαν, ο σκύλος παραμένει αιώνες στις υπηρεσίες μας. Από κουτάβι μας αγαπάει μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Ράτσα σκύλου Κάνγκαλ Τουρκίας

Κάνγκαλ Τουρκίας

/ Kangal Dog

Το Κάνγκαλ είναι το σκυλί με το πιό δυνατό δάγκωμα στο κόσμο. Παρόλα αυτά είναι ξακουστό και για την ευγένειά του στα μικρά παιδιά και στην οικογένεια, αλλά και στα ζώα που θα του δώσουμε να φυλάει. Με δυό κουβέντες, ένας ευγενής σωματοφύλακας με προδιαγραφές.