Ράτσες

Blog

Χαρίζεται Κοκκόνι

Χαρίζεται το Κοκκόνι της φωτογραφίας,
είναι θηλυκό, ηλικίας μικρότερης του 1 έτους, γλυκό και συντροφικό...

 

Update:
Το σκυλακι έχει υιοθετηθεί! 
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρων σας.

Διατροφή σκύλου και γάτας: Το Petshop88 σας ενημερώνει!

Είναι τα δύο αγαπημένα κατοικίδια που χαρίζουν τις πιο όμορφες στιγμές παιχνιδιού και συντροφικότητας σε όλους! Ο σκύλος και η γάτα είναι πλέον οικόσιτα ζώα και οι καλύτεροι φίλοι για τους μικρούς και τους μεγάλους της οικογένειας.

Η σωστή εκπαίδευση σκύλων εξασφαλίζει μία ομαλή συγκατοίκηση

Σε όλους μας έχει τύχει να επισκεφθούμε ένα σπίτι και να ενοχλούμαστε από την επιθετική ή ατίθαση συμπεριφορά του σκύλου της οικογένειας που γαυγίζει ασταμάτητα ή επιχειρεί να εξερευνήσει το πιάτο μας.

Ώρα για γατοπαιχνίδια: Το Petshop88 σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα

Οι γατούλες αγαπούν το παιχνίδι ίσως περισσότερο και από το ίδιο τους το φαγητό. Μάλιστα επινοούν και μόνες τους πολλά νέα παιχνίδια, με την δική τους λογική και με την ανεξαρτησία που τις διακρίνει.

Tags: 

Cleopatra Cat

Σύμφωνα με Reddittor Hardin314, αυτή η γάτα κατά λάθος κολλήσε το κεφάλι της σε ένα βάζο, με αποτέλεσμα να σπάσει το μεγαλύτερο μέρος του αγγείου, αφήνοντας ένα κομψό νέο κολιέ στο λαιμό της.

Αυτό το σκυλάκι μόνο ξύλο έχει δεχθεί. Πως αντιδρά στο χάδι? Δείτε!

Με ανατρίχιασε. Τα δύο σκυλιά μου που το άκουσαν επιτέθηκαν στον υπολογιστή. Το ίδιο και οι γάτες μου! Ο μεγάλο μου σκύλος, αφού έκλεισα τον ήχο έκλαιγε για ώρα μετά και μύριζε τον αέρα.