Ράτσες

Ψωνίστε από online pet shop για όλα τα τετράποδα και όχι μόνο κατοικίδια

Ψωνίστε από online pet shop για όλα τα τετράποδα και όχι μόνο κατοικίδια

…οι καλύτερες τιμές της αγοράς είναι εδώ για να επιλέξετε!

Οι ανάγκες του πιστού σας φίλου, της όμορφης γάτας σας, των μικρών ψαριών ή των γλυκών πτηνών σας είναι πολλές. Προσφέρετε σε όποιο κατοικίδιο κι αν έχετε τη σωστή τροφή και τα κατάλληλα αξεσουάρ που χρειάζεται στην καθημερινότητά του για να είναι χαρούμενο.

Το online pet shop με έδρα την Αθήνα και φυσικό κατάστημα, Pets & Friends, είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε μέσα από μία τεράστια ποικιλία όλα όσα χρειάζεστε για τους μικρούς σας φίλους.

Σκύλος και γάτα

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προϊόντα που αφορούν τους τετράποδους φίλους σας, αφού ζουν πολλές φορές μέσα στο σπίτι και κοινωνικοποιούνται μαζί σας όπου κι αν πάτε, ότι κι αν κάνετε.

Ψωνίστε online μέσα από μία τεράστια ποικιλία που ούτε στο pet shop δεν βρίσκετε. Σκυλοτροφές και γατοτροφές, παιχνίδια και λιχουδιές, λουριά και πιατάκια, συμπληρώματα διατροφής και παρασιτοκτόνα και πολλά άλλα που θα δώσουν ποιότητα και ευτυχία στη ζωή της γάτας και του σκύλου. Φυσικά το Pets& Friends προσφέρει τα μεγαλύτερα brands της αγοράς Acana, Sam’s Field, Belcando κ.α.

Πτηνά, ψάρια, τρωκτικά

Η υιοθέτηση ακόμα μικρότερων ζώων ή ψαριών ενέχει και αυτή ευθύνες. Από κλουβιά, μέχρι ειδικές τροφές, προϊόντα υγιεινής και βιταμίνες μπορείτε να επιλέξετε στις καλύτερες τροφές τα είδη εκείνα που χρειάζεστε.

Γιατί να ψωνίσετε από online pet shop;

✓ Βρίσκετε πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

✓ Η ποικιλία είναι τεράστια σε όλες τις κατηγορίες

✓ Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 15€

✓ Η παράδοση γίνεται αυθημερόν

✓ Κάθε εβδομάδα/μήνα απολαμβάνετε καινούργιες προσφορές

Μπείτε στο online pet shop για να βρείτε τη μεγάλη ποικιλία που θα καλύψει τις ανάγκες του ζώου σας, πάντα με την καλύτερη ποιότητα. Και τηλεφωνικές παραγγελίες δεκτές!