Ράτσες

Ράτσες σκύλων από Αφγανιστάν ή Μάλτα ή Κίνα ή Ολλανδία

Όλες οι ράτσες σκύλων από την χώρα της Αφγανιστάν και Μάλτα και Κίνα και Ολλανδία.


Βρέθηκαν 9 ράτσες σκύλων.
Περισσότερες επιλογές

Ράτσα Πάγκ

/ Pug

Ένα ακόμη από τα... δώρα της ανατολής, το μικρόσωμο Πάγκ αποτελεί για πολλούς την «απόλυτη» επιλογή για σκύλο συντροφιάς.

Ράτσα Τσόου τσόου

/ Chow Chow

Το Τσόου Τσόου είναι συνήθως ευγενικό και υπομονετικό. Είναι πολύ πιστό και φιλικό με την οικογένεια, αλλά συγκρατημένο με τους ξένους. Συνήθως δένεται συναισθηματικά και είναι ιδιαίτερα προστατευτικό με ένα μέλος της οικογένειας.

Ράτσα Πεκινουά

/ Pekingese

Αφού επέζησαν από το ναυάγιο του Τιτανικού δεν φοβούνται τίποτα τα πεκινουά που έχουν εξαπλωθεί ταχύτατα σε όλο το κόσμο. Στην αρχή η φυλή δημιουργήθηκε για τις κυρίες των κινέζων αυτοκρατόρων, κυρίως για τις γυναίκες και την αυτοκράτειρα. Τώρα το έχουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί.

Ράτσα Λαγωνικό του Αφγανιστάν

/ Afghan hound

Το Αφγανικό Λαγωνικό χρησιμοποιούταν παλιά για φύλαξη κοπαδιών αλλά και στο κυνήγι. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως σαν σύντροφος. Είναι σκυλί πιστό, γλυκό και τρυφερό με την οικογένεια του, επιφυλακτικό όμως με τους ξένους. Ίσως το ωραιότερο σκυλί που υπάρχει με το υπέροχο περπάτημα και τα εκφραστικά του μάτια.Τα αυτιά του πλαισιώνουν το πρόσωπο και νομίζει κανείς ότι είναι μια περίτεχνη κόμμωση.

Ράτσα Κίσχοντ

/ Keeshond

Dutch Barge Dog, ο χαμογελαστός Ολλανδός, το άλλο του όνομα και του ταιριάζει γάντι, δεν νομίζετε; Το ψευδώνυμό του είναι Κις και ανήκει στην οικογένεια των σπίτς αν και έχει και άλλες διασταυρώσεις στο αίμα του και στην μορφολογία του. Είναι ένα μεσαίου μεγέθους σκυλί με μεταξένιο τρίχωμα και στριφογυριστή ουρά.

Ράτσα Κυνηγόσκυλο του Φαραώ

/ Pharaoh Hound

Kelb Tal-Fenek, που σημαίνει σκύλος του λαγού στη Μαλτέζικη διάλεκτο. Λένε ότι το μετέφεραν στη Μάλτα οι Φοίνικες και ότι ζούσε σαν κυνηγόσκυλο των Φαραώ για πολλά χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο. Πάντως από τα τεστ DNA που έγιναν σε αυτά τα σκυλιά προκύπτει ότι δεν έχουν καμμία σχέση με τα Αιγυπτιακά.