Ράτσες

Ράτσες σκύλων από Ρωσία ή Ιταλία ή Μαλαισία ή Ασία ή Ελλάδα ή Τουρκία ή Αργεντινή, με άσπρο χρώμα, μεσαίο τρίχωμα

Όλες οι ράτσες σκύλων σε χρώματα άσπρο, από την χώρα της Ρωσία και Ιταλία και Μαλαισία και Ασία και Ελλάδα και Τουρκία και Αργεντινή, με τύπο τριχόματος μεσαίο τρίχωμα.


Βρέθηκαν 5 ράτσες σκύλων.
Περισσότερες επιλογές

Ράτσα Κοκόνι

/ Kokoni

Το ελληνικό μικρόσωμο σκυλί συντροφιάς. Και βέβαια έχουμε, το κοκόνι. Είναι τόσο χαριτωμένο και έξυπνο που δεν το διάλεξαν τυχαία οι προγονοί μας για συντροφιά στα σπίτια τους. Πάντα χαρούμενο, ανεξάρτητο και φουντωτό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πεκινουά ή ένα τεριέ.

Ράτσα Κάνγκαλ Τουρκίας

/ Kangal Dog

Το Κάνγκαλ είναι το σκυλί με το πιό δυνατό δάγκωμα στο κόσμο. Παρόλα αυτά είναι ξακουστό και για την ευγένειά του στα μικρά παιδιά και στην οικογένεια, αλλά και στα ζώα που θα του δώσουμε να φυλάει. Με δυό κουβέντες, ένας ευγενής σωματοφύλακας με προδιαγραφές. Το Κάνγκαλ είναι ένα σκυλί με νοημοσύνη που θα χειριστεί καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ράτσα Μολοσσός Ηπείρου

/ Molossus of Epirus

Πρόκειται για μια καθαρά ελληνική φυλή, που εκτράφηκε και χρησιμοποιήθηκε, από την αρχαία ελληνική φυλή των Μολοσσών, στην κλασσική εποχή, αλλά και αργότερα, από τον Μέγα Αλέξανδρο, στις εκστρατείες του, που διέδωσαν το ελληνικό πολιτισμό και πνεύμα στον τότε γνωστό κόσμο. Υπέροχα σκυλιά, σκληραγωγημένα και πιστά, απαραίτητο εργαλείο των κτηνοτρόφων και όχι μόνο.

Ράτσα Ακμπάς Τσοπανόσκυλο

/ (Anatolian Shepherd)

Στα τούρκικα, Akbas - όπως είναι η αυθεντική ονομασία της ράτσας - σημαίνει "λευκό κεφάλι". Η δύσκολη, επιθετική προς τους άγνωστους συμπεριφορά του Akbash οφείλεται στην καταγωγή του, η οποία αφορούσε στη φύλαξη κοπαδιών και την προστασία τους από λύκους και αρκούδες.

Ράτσα Μπορζόι

/ Borzoi

Το όνομα Borzoi προέρχεται από τις ρωσικές λέξεις Borzaja Sobaka που σημαίνουν "σκύλος γρήγορος σαν τον άνεμο". Η φυλή αναπτύχθηκε ανατολικά των Ουραλίων. Για εκατοντάδες χρόνια η ρωσική αυτοκρατορία χρησιμοποιούσε τα Μπορζόι για το κυνήγι κυρίως λύκων και λαγών.