Ράτσες

Ράτσες σκύλων από Τουρκία ή Σιβηρία ή Αλάσκα ή Αργεντινή

Όλες οι ράτσες σκύλων από την χώρα της Τουρκία και Σιβηρία και Αλάσκα και Αργεντινή.


Βρέθηκαν 6 ράτσες σκύλων.
Περισσότερες επιλογές

Ράτσα Κάνγκαλ Τουρκίας

/ Kangal Dog

Το Κάνγκαλ είναι το σκυλί με το πιό δυνατό δάγκωμα στο κόσμο. Παρόλα αυτά είναι ξακουστό και για την ευγένειά του στα μικρά παιδιά και στην οικογένεια, αλλά και στα ζώα που θα του δώσουμε να φυλάει. Με δυό κουβέντες, ένας ευγενής σωματοφύλακας με προδιαγραφές. Το Κάνγκαλ είναι ένα σκυλί με νοημοσύνη που θα χειριστεί καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ράτσα Χάσκυ Σιβηρίας

/ Siberian Husky

Το Χάσκυ της Σιβηρίας είναι ένα σκληροτράχηλο και εργατικό σκυλί. Μόνο οι δυνατότερες ράτσες σκυλιών επιβίωσαν στους κρύους χειμώνες της Σιβηρίας και η φυλή έγινε πολύ ανθεκτική. Είναι όμως και ένας πιστός φίλος που δένεται με τα μικρά παιδιά.

Ράτσα Σαμογιέντ

/ Samoyed

Το Σαμογιέντ, είναι ένα έμφυτα καλό και τρυφερό σκυλί, που τρέφει μεγάλη στοργή για τους ανθρώπους και ειδικά τα παιδιά. Η ομορφιά του, με ατού το χαμόγελό του που εκτείνεται από το ένα αυτί στο άλλο, θα προκαλέσει την προσοχή και τον θαυμασμό σας όταν το αντικρίσετε.

Ράτσα Ντόγκο Αρτζεντίνο

/ Argentine Dogo

Το Dogo Argentino αναπτύχθηκε το 1920 από τον Dr. Antonio Martinez Nores. Ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα σκυλί κυνηγό, φύλακα και σύντροφο της οικογένειας. Προκειμένου να το πετύχει ξεκίνησε διασταυρώσεις με μια φυλή που ονομάζεται σκυλί της Κόρδοβα.

Ράτσα Αλάσκας Μαλαμούτ

/ Alaskan Malamute

Aρχαία φυλή, εμφανίστηκαν στην Aλάσκα και προέρχονται από διασταυρώσεις σκύλων με αρκτικούς λύκους. Αυτά τα σκυλιά είναι πιό βαριά από τα Χάσκι αλλά σέρνουν πολύ μεγαλύτερα φορτία σε αργότερο ρυθμό από αυτά. Το σκυλί της Αλάσκας αγαπά τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να εκπαιδευτεί προσεκτικά για τα μικρότερα ζώα μέσα στο σπίτι λόγω του κυνηγητικού του ενστίκτου.

Ράτσα Ακμπάς Τσοπανόσκυλο

/ (Anatolian Shepherd)

Στα τούρκικα, Akbas - όπως είναι η αυθεντική ονομασία της ράτσας - σημαίνει "λευκό κεφάλι". Η δύσκολη, επιθετική προς τους άγνωστους συμπεριφορά του Akbash οφείλεται στην καταγωγή του, η οποία αφορούσε στη φύλαξη κοπαδιών και την προστασία τους από λύκους και αρκούδες.