Ράτσες

Φροντίστε τα σκυλιά και γατιά της γειτονιά σας, δεν είναι αδέσποτα, είναι δικά σας.

ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ...ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

Παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα σήμερα και είναι ντροπή να υπάρχει μια τέτοια μέρα.Ο κόσμος δεν πλάστηκε μόνο για εμάς, τους ανθρώπους. Φανταστείτε τη γη, μόνο για μιά μέρα χωρίς ζώα και φυτά. Δεν νομίζω ότι χωρίς αυτά θα υπήρχε και άλλη μέρα. Γιά αυτό, δώστε χέρι βοήθειας σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα που δεν ζητάνε τίποτα και δίνουν τόσα πολλά, θα αλλάξει η ζωή σας μαζί τους. Ούτε άγχος, ούτε δυστυχία, μόνο χαρά και συγκίνηση θα νιώθετε με την συντροφιά τους. Έχω πολλά αδέσποτα μεγαλώσει στη ζωή μου και σας μιλάω εκ πείρας. Αξίζει το κόπο.
Τώρα όσοι πήραν σκυλάκι ή γατάκι και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι δεν το θέλουν γιατί τους έφαγες μια εφημερίδα ή ένα παπούτσι ή και χωρίς λόγο και το πέταξαν στο δρόμο, να θυμούνται ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια και στην μικρή ζωή τους έχουν μόνο εμάς για να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε.
Σκεφτείτε διπλά πριν πάρετε ένα ζώο στο σπίτι σας. Δείτε πόσα περιθώρια έχετε να ασχοληθείτε μαζί του. Αλλά αν τελικά το αποφασίσετε να ξέρετε ότι δεν πρέπει το εγκαταλείψετε ποτέ , μα ποτέ μέχρι το τέλος της ζωής του. Αν όλοι τηρούσαμε αυτές τις απλές αρχές, δεν θα υπήρχαν αδέσποτα στο δρόμο.