Ράτσες

Ώρα για γατοπαιχνίδια: Το Petshop88 σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα

Ώρα για γατοπαιχνίδια: Το Petshop88 σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα

Οι γατούλες αγαπούν το παιχνίδι ίσως περισσότερο και από το ίδιο τους το φαγητό. Μάλιστα επινοούν και μόνες τους πολλά νέα παιχνίδια, με την δική τους λογική και με την ανεξαρτησία που τις διακρίνει.
Ποια είναι τα παιχνίδια που μπορούν να παίξουν μόνες τους;

Χαρτόκουτα
Καλά είδατε! Ένα απλό και ταπεινό κουτάκι από χαρτόνι, μπορεί να είναι αρκετό για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Το χαρτόκουτο λοιπόν, είναι η ιδανική λύση για το κρυφτό. Βεβαιωθείτε όμως ότι είναι καλά στερεωμένο!

Fake ποντίκι
Δέστε ένα χνουδωτό αντικείμενο με έναν σπάγκο και κουνήστε το μπροστά στην γάτα σας. Από την πρώτη στιγμή η γάτα σας ξέρει ότι αυτό είναι παιχνίδι και όχι ποντίκι, αλλά σίγουρα τρελαίνεται να παίξει μαζί σας.
Και αν δεν τα καταφέρετε, κάντε τις καλύτερες online αγορές σε παιχνίδια για γάτες από το Petshop88:


Αποκτήστε σε πολύ προσιτή τιμή το Catch Me και αμέσως η γατούλα σας θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον! Κουνήστε της τα παιχνίδια και δείτε την να προσπαθεί να τα πιάσει με χαρά και ευελιξία. Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά που δεν προσβάλλουν την υγεία της γάτας.


Ένα έγχρωμο τούνελ fleece για την μικρή σας χνουδωτή συντροφιά! Σίγουρα θα το λατρέψει, αφού μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει παίζοντας μέσα σε αυτό. Αν της έχετε βάλει και ένα τυράκι για περισσότερη δράση, τόσο το καλύτερο! Στο εσωτερικό του διαθέτει και αλουμινόχαρτο για ηχητικά εφέ που θα τρελάνουν την περιέργειά της. Αποκτήστε το εδώ με ένα κλικ!

Βρείτε περισσότερα γατο-παιχνίδια μέσα από το νούμερο ένα online pet shop, το Pet Shop 88!