Ράτσες

April 2013

Και οι σκύλοι θέλουν την τουαλέτα τους. Δείτε!

Και τα ζώα θέλουν τον δικό τους χώρο για την τουαλέτα τους. Μην το παραβλέπετε γιατί φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα κλειστό χώρο για ώρες χωρίς τουαλέτα. Δράμα! καταστροφικό!

Φροντίστε τα σκυλιά και γατιά της γειτονιά σας, δεν είναι αδέσποτα, είναι δικά σας.

Παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα σήμερα και είναι ντροπή να υπάρχει μια τέτοια μέρα.Ο κόσμος δεν πλάστηκε μόνο για εμάς, τους ανθρώπους. Φανταστείτε τη γη, μόνο για μιά μέρα χωρίς ζώα και φυτά. Δεν νομίζω ότι χωρίς αυτά θα υπήρχε και άλλη μέρα.

Στα 14η της χρόνια δείτε πως είναι. Ράτσα Dandie Dinmont Terrier

Είναι ένα τεριέ σκληροτράχηλο και ανθεκτικό με πολλή όρεξη για ζωή και για παιχνίδια. Ακόμα και στη τρίτη ηλικία του παραμένει παιχνιδιάρικο και έχει το νού του στην σκανδαλιά.

Πρόστιμα ποινές, για όσους δεν προσέχουν τα ζώα τους συμπεριλαμβανομένων και όσους τα εμπορεύονται

Με χαρά διάβασα το άρθρο για πρόστιμα φωτιά σε όσους δεν προσέχουν τα ζώα τους αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο αδιαφορώντας για τα περιττώματα των δικών τους σκύλων σε χώρους που έχουν επιλέξει και άλλοι άνθρωποι να κάνουν την απογευματινή ή πρωινή

Ράτσα σκύλου Κοκόνι

Κοκόνι

/ Kokoni

Το ελληνικό μικρόσωμο σκυλί συντροφιάς. Και βέβαια έχουμε, το κοκόνι. Είναι τόσο χαριτωμένο και έξυπνο που δεν το διάλεξαν τυχαία οι προγονοί μας για συντροφιά στα σπίτια τους. Πάντα χαρούμενο, ανεξάρτητο και φουντωτό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πεκινουά ή ένα τεριέ.

Dog De Bordeaux, ένας υπέροχος σκύλος με πολύ παλιά ιστορία

Πρασινομάτης και δυνατός σαν ταύρος. Παρ όλα αυτά ένα υπέροχο σκυλί και πολύ πολύ τεμπέληδες, κοιμούνται και ροχαλίζουν τόσο πολύ που γίνεται σεισμός στο σπίτι. Αλλά στην ανάγκη σας θα είναι πάντα εκεί να σας γλυτώσουν από τα δύσκολα.

Τι κάνουμε όταν βρούμε ορφανό γατάκι ή σκυλάκι και ακόμα δεν τρώει μόνο του; Μπιμπερό! δείτε

Αν βρούμε ορφανό γατάκι ή σκυλάκι μικρής ηλικίας που δεν τρώει μόνο του μία είναι η λύση. Μπιμπερό! Το γάλα που θα βάλουμε μέσα ή θα είναι γάλα σε σκόνη ή γάλα πρώτης ηλικίας για βρέφη.

Χαμόγελα απο σκυλιά

Έχετε δει ποτέ ένα σκυλί που μοιάζει να χαμογελά;
Αυτά τα σκυλιά θα σας κάνουν ευτυχισμένο, ακόμη και στην χειρότερη μέρα!
Ρίξτε μια ματιά σε μερικά σκυλιά χαμογελώντας, και προσπαθήστε να χαμογελάσετε με τον σκύλο.